Wild & The Moon, het hippe vegan concept dat overgewaaid is uit Parijs

Wild & The Moon is een vegan concept dat in Parijs al immens populair is.

En nu is de plantaardige food spot ook in Amsterdam geland! Op de Van Woustraat in de Pijp kun je terecht voor 100% ‘vegetable alternatives‘ zoals ze het zelf noemen. Denk aan cold-pressed detox sapjes, groentedrankjes, gezonde snacks, superfoods en holistische producten. Alles wat je bij Wild & The Moon vindt is plantaardig, biologisch en vrij van plastic. Oh en alles wordt hier in Amsterdam gemaakt van lokale en seizoensgebonden veggies, fruit, kruiden en superfoods die verantwoordelijk en biologisch worden verbouwd. En natuurlijk is alles vrij van geraffineerde suikers, toevoegingen, conserveringsmiddelen, gluten of zuivel (want duh het is vegan :)).

Eat wise. Feel great,’ luidt hun motto.

Eat in or take out

Het interieur van Wild & The Moon is licht en fris ingericht en doet denken aan een urban jungle. Je kunt jezelf installeren aan één van de vele tafeltjes en lekker blijven hangen met wat vegans te eten en te drinken, maar je kunt natuurlijk ook wat voor to go of thuis meenemen.

Een pink granola bowl, acai bowl of een moon porridge als brekkie? Of wacht dacht je van een wild nutcheese of greek tomato muffin als snack? Ook voor een pad thai salade, banh mi of een smoky vegan burger zit je hier goed. Vergeet het niet af te toppen met een vegan chocolate tart, mango chia pudding, wild tiramisu of raw chocolate pudding!

Wild & The Moon
Van Woustraat 138
Amsterdam De Pijp | Oud-Zuid | Amsterdam Zuid
Ontbijt | lunch

Openingstijden Wild & The Moon (kan veranderen vanwege de coronamaatregelen):
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

Plan je route naar Wild & The Moon

Ook interessant:

Veganrestaurant Wild & The Moon opent in Amsterdam | succesvol veganconcept Wild & The Moon heeft nu ook een vestiging in Amsterdam | vegan eten in Amsterdam | vegan ontbijten, lunchen of dineren in Amsterdam

Foto credits: Claudio Schwarz

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Vanderveen is funky en rock & roll

Als je meer dan zo'n 1,5 jaar geleden bij Vanderveen bar & kitchen op de Beethovenstraat bent geweest, vergeet dan...

Sluiten