Bib Gourmand restaurants voor 2020. Dit zijn ze voor Amsterdam

Uit eten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, wie wil dat nou niet?

Al jaren helpt Michelin bij de keuze voor een dergelijk restaurant met hun lijst van Bib Gourmand. Restaurants kunnen een plekje krijgen op deze felbegeerde lijst als een keuzemenu van drie gangen serveren voor ten hoogste €39. En de nieuwe Bib Gourmand lijst van 2020 werd vandaag bekend gemaakt. Benieuwd naar bij welke restaurants in Amsterdam de verhouding tussen kwaliteit en prijs dik in orde is? Hier zijn de 13 Bib Gourmand restaurants van Amsterdam.

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam 2020

De volgende restaurants in Amsterdam hebben een Bib Gourmand:

Ook tof om te lezen:

Tags: Bib Gourmand restaurants Amsterdam 2020 | nieuwe lijst Bib Gourmand

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Eatmosfera Amsterdam pizzeria nieuw pizza
Voor heerlijke pizza’s met een fluffy korst moet je naar deze toffe pizzeria in Amsterdam Oost

In een zijstraat van de Javastraat zit sinds begin september Eatmosfera Oost. Read more

Sluiten