Nieuw open: Otemba gyoza. Gyozaparadijs op de Van Woustraat.

Misschien was jij wel één van de lucky bastards die bij de Otemba Gyoza Festival gyoza’s stond weg te happen.

En misschien droom je sindsdien nog steeds van hun heerlijke gevulde deegkussentjes. Nou dan heb ik goed nieuws van je, want na het succes van het gyozafestijn en het feit dat de gyoza bij hun ramenbar niet aan te slepen zijn, hebben eigenaren Myrthe, Martijn en Bastiaan Slok besloten naast hun zaak Otemba Ramen een gyozabar te openen: Otemba Gyoza!

Bij deze nieuwe funky bar op de Van Woustraat in de Amsterdamse Pijp kun je heel veel, maar dan ook heel veel gyoza verwachten, maar ook andere bites, bier en muziek.

En als je nu denkt dat je wel alle gyozasmaken inmiddels hebt gegeten, dan heb je het verkeerd. Bij Otemba Gyoza hap je gyoza’s met bijzondere vullingen. Uiteraard komen daar ook de niet alledaagse sausjes en toppings bij om het gyozafeest compleet te maken. Denk aan gyoza’s met pittige kip en tom kha kai vinaigrette, gyoza’s met hoisin mayo, five spice en crispy garlic, gyoza’s met langoustine, Old Amsterdam en Chilli Chan’s azijn of gyoza’s met rund, knoflook, prei, koriander en nam jim jaew. Maar naast de ‘droge’ gyoza hebben ze ook gevulde deegkussentjes in bouillon. Wat dacht je van gyoza in hun befaamde tonkotsubouillon of in spicy miso broth. Mjam! Bestel er lekker wat kimchi fries of yakitori bij en je zit voor de rest van de avond geramd.

Otemba Gyoza gaat vanavond open! Reserveren is niet mogelijk. Gewoon spontaan binnenpoppen voor een gyozasessie.

Otemba Gyoza
Van Woustraat 15
De Pijp | Amsterdam Zuid

Bekijk hun website

Openingstijden Otemba Gyoza:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag van 12.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 0.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Foto credits: Kubilay Altintas

Plan je route naar Otemba Gyoza

Ook interessant:

Translate»
Lees vorig bericht:
Pop-up sensatie Bennie’s wordt permanent restaurant

Weet je nog die coole pop-up Bennie's Amsterdam in het Schinkel District in Amsterdam Zuid? Lees verder

Sluiten