Takumi Amsterdam Ramen Kitchen opent op de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp

Takumi Amsterdam Ramen Kitchen komt eraan!

Ramenrestaurant Takumi is al jaren een begrip in Düsseldorf. Als je bij dit ramenrestaurant in de Duitse stad gaat eten sta je geheid in de rij. Ik heb ook in deze rij gestaan om ramen te kunnen eten bij Takumi Düsseldorf en ik kan je vertellen, het was het wachten meer dan waard. Twee jaar geleden landde Takumi voor het eerst in Nederland. Eerst in Rotterdam en later in Amsterdam. In Rotterdam kregen we een Takumi Düsseldorf en in Amsterdam een Umaimon powered by Takumi (een andere tak van Takumi).

Takumi Amsterdam Ramen Kitchen op de Ferdinand Bolstraat

En nu krijgen we een Takumi Amsterdam Ramen Kitchen in de Amsterdamse Pijp. Op de Ferdinand Bolstraat om precies te zijn. Weet je nog waar Dim Sum Now zat? Nou in dat pand komt straks dit nieuwe ramenrestaurant van Takumi.

En als je hun hashtags op Facebook bekijkt kunnen we in ieder geval spicy butatama miso ramen en chicken miso ramen verwachten bij Takumi Amsterdam Ramen Kitchen. Maar waarschijnlijk zul je bij Takumi Amsterdam Ramen Kitchen net zoals bij de andere ramenrestaurants van Takumi ook Japanse snacks zoals takoyaki (inktvisballetjes) en gyoza kunnen eten.

Wanneer deze nieuwe ramen shop open gaat is nog niet bekend, maar uiteraard hou ik je op de hoogte van alles rondom deze ramenspot.

Takumi Amsterdam Ramen Kitchen
Ferdinand Bolstraat 36
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Lunch | diner

Openingstijden Takumi Amsterdam Ramen Kitchen: volgen snel

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Takumi Amsterdam Ramen Kitchen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Takumi Amsterdam Ramen Kitchen 52.356344, 4.890399

Tags: Takumi Amsterdam Ramen Kitchen opent op de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp | ramenrestaurant in Amsterdam | nieuw ramenrestaurant op de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp | Takumi opent een ramenrestaurant in de Pijp | ramen eten in Amsterdam | waar kun je ramen eten in Amsterdam? | noedelsoep eten in Amsterdam | Takumi opent tweede vestiging in Amsterdam | ramen shops Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
BOAT&CO foodcourt bar restaurant Amsterdam Houthavens
Nieuwe foodkiosk en bar restaurant Vessel binnenkort in de Houthavens

Vessel in hotel BOAT&CO krijgt een kleine foodkiosk, bar en restaurant met terras aan 't IJ! Lees verder

Sluiten