Kaasbar Amsterdam opent binnenkort in de Pijp

Kaasbar Amsterdam wordt een waar paradijs voor kaasfanaten.

Eerste kaasbar van Amsterdam

Waarom een kaasplank borrel of als dessert serveren als het ook gewoon de hoofdrol kan spelen? Dat moeten de bedenkers van Kaasbar Amsterdam op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp ook gedacht hebben. En gelijk hebben ze. Want zeg nou zelf? Wat is er nou heerlijker dan knabbelen van verschillende kaasjes terwijl je een glas wijn bij de hand hebt? Nu ik erover nadenk, waarom hebben we eigenlijk nog geen kaasbar? Wat een briljant idee! Iedere keer als ik hoor over een nieuwe bar of restaurant dat zich focust op één ding (denk nachobar, empañasbar, kaasfonduerestaurant, bitterballenbar en vis uit blik bar) dan denk ik huh waarom heeft niemand dit eerder bedacht? Maar goed, binnenkort dus een heuse kaasbar waar je kunt snoepen van diverse kazen.

Taart van mijn Tante wordt Kaasbar Amsterdam

Er is wel één maar aan de komst van deze nieuwe kaasbar op de Ferdinand Bolstraat, hij komt op het hoekje waar de afgelopen dertig jaar Taart van mijn Tante te vinden was. Treurig nieuws dus voor fans van de zoete lekkernijen van de bekende taartenwinkel. Maar na drie decennia heel hard knallen werd het tijd voor iets nieuws en rust voor de taartenbakkers. Gezien de faam die deze taartenwinkel heeft zullen de aankomende tijd behoorlijk wat toeristen op hun neus kijken als ze op de stoep staan met het idee om taartjes te komen eten en opeens terecht komen in een kaaswalhalla. Aangezien ik niet van zoet hou en dol ben op kaas, ben ik behoorlijk excited over deze wisseling van de wacht. Dus ik kan niet wachten totdat Kaasbar Amsterdam haar deuren opent. Wanneer en wat voor soort kazen je er kunt eten? Dat is nog even de vraag.

Ik hou je op de hoogte.

Kaasbar Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 10
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid
Borrel | diner

Meer weten over deze nieuwe kaasbar? Bekijk hun Facebookpagina of Instagrampagina.

Openingstijden Kaasbar Amsterdam:
Maandag tot en met vrijdag van 15.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 15.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”260″]

Foto: Lana Abie

Tags: Kaasbar Amsterdam opent binnenkort op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp | eerste kaasbar van Amsterdam | bar waar je kazen kunt eten | beste borrelplekken Amsterdam | Taart van mijn Tante sluit na 30 jaar en daarvoor in de plaats krijgen we een kaasbar | Kaasbar Amsterdam opent binnenkort in de Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Frida Mexican Cantina Amsterdam West
Frida Mexican Cantina fijne spot voor een avondje funky Mexican food en cocktails (PERMANENT GESLOTEN)

Frida Mexican Cantina is neergestreken in het pand waar voorheen wijnbar Partisan zat. Lees verder

Sluiten