Ramen Impossible nieuw ramenrestaurant in de Pijp Amsterdam

Ramen Impossible in de Pijp is de allernieuwste ramensensatie van Amsterdam.

De ramenwereld kon wel weer even wat spanning en reuring gebruiken want het is best wel wat stilletjes geworden als het om nieuwe ramenzaken gaat. Het nare c-virus heeft hier vast en zeker wat mee te maken gehad, maar nu we langzaam aan het rotvirus een plekje geven in de samenleving, openen voorzichtig ook weer de eerste nieuwe ramen-ya’s!

Hoor ik je denken, hé Ramen Impossible, die naam ken ik al, maar of toch niet? Ja dat kan kloppen, want deze nieuwe ramenspot is het jongere zusje van Men Impossible op de Hanzenstraat. Je weet wel dat cute zaakje waar je met z’n allen aan één grote tafel je kommetje met ramen slurpt en waar ze alleen met reserveringen werken om zo voedselverspilling tegen te gaan. Ohhh daarom? Ja daarom. En waar ze alleen vegan ramen serveren, maar dan wel hele lekkere. Ik weet nog goed hoe vol smaak en umami de tsukemen ramen was die ik daar een hele lange tijd geleden at. De chef wachtte totdat je je bestelling op zijn bestelpapiertje had aangekruist. Vervolgens haastte hij zich naar de keuken om ter plekke het deeg te rollen, door de pastamachine te halen en vervolgens met de hand te snijden. Niet de snelste manier, maar wel een hele authentieke manier en echt een leuke ramenzaak. Notitie aan mezelf: ik moet er weer eens gauw heen.

Ok, genoeg over grote broeder. Laten we het hebben over zijn opvolger: Ramen Impossible. Wederom 100% plantaardig en hier hebben ze een mazemen. Oftewel een ramen met een dikke saus die je door de noedels roert en daarna samen opslurpt. Bij hen heet het de Amaze Men waarbij je in je kommetje verse huisgemaakte noedels kunt verwachten met een dikke rijke saus met verbrande prei en een smakelijke olie. Hij staat op mijn lijstje om heeeeeeel erg snel te proberen, maar ik heb uit zeer zeer betrouwbare bronnen mogen vernemen dat de ramen behoorlijk goed zijn. Dus hop hop hop naar de Pijp voor een lekkere slurpsessie.

Ramen Impossible
Van der Helstplein 2
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid
Lunch | diner | takeout

Ga naar hun website

Openingstijden Ramen Impossible:
Maandag tot en met dinsdag van 12.00 uur tot 21.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

Ze doen bij dit nieuwe ramenrestaurant niet aan reserveringen, dus gewoon naar binnen hoppen voor een slurpsessie.

Plan je route naar Ramen Impossible

Nieuw ramenrestaurant in Amsterdam | Ramen Impossible is nieuw in de Amsterdamse Pijp | ramen noedels eten in Amsterdam | de beste ramen van Amsterdam | ramenrestaurants Amsterdam | ramen shops Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Kleurrijke en pure gerechten bij het nieuwe Nela Restaurant

'Het lijkt wel Sydney', 'het is on-Amsterdams' zijn een paar kreten die ik hoor op mijn Reels over Nela Restaurant...

Sluiten