Er komt een ramenrestaurant op de Javastraat in Amsterdam Oost

Betsubara Oost opent binnenkort namelijk midden in de Indische Buurt.

Ramenfans die in Amsterdam Oost wonen visten steeds achter het net wanneer er een nieuw ramenrestaurant opende in Amsterdam.

Ramenrestaurants in Amsterdam

Jaloers moesten eastsiders toekijken hoe er achter elkaar ramenzaken openden in Amsterdam Centrum. Inmiddels zijn er negen ramenrestaurants in Amsterdam Centrum. Te weten: Hinata, Ramen-Kingdom, Vatten Ramen Zeedijk, Ramen-Ya, Men Impossible, Fou Fow Ramen, Umaimon, Vatten Ramen Kerkstraat en Tokyo Ramen Iki Central. Tien als je Dun yong waar ook weer in de keuken bovenin de toko ramen wordt gekookt meetelt. Ook in de Amsterdamse Pijp vind je inmiddels vier ramenrestaurants (te weten: Fou Fow Ramen van Woustraat, Takumi Ramen Kitchen, Sapporo Ramen SORA en Ramen Dining Bar SORA), in West heb je Betsubara en Sapporo Ramen SORA West en Amsterdam Zuid is twee ramenzaken rijk (Tokyo Ramen Iki Vondel en RamenRamen in Market 33). Maar in Amsterdam Oost is er geen ramenzaak te bekennen. Maar daar komt binnenkort dus verandering in!

Kun je maar geen genoeg krijgen van de heerlijke Japanse noedelsoep? Kom dan naar het Amsterdam Ramen Festival! Dit yummie event vindt plaats op zondag 23 februari in Het Sieraad. Onder andere Fou Fow Ramen, Tokokoro Ramen uit Nijmegen, Tokyo Ramen Iki en Nikkou Ramen uit Delft zijn van de partij!

Eerste ramenrestaurant in Amsterdam Oost

Amsterdam Oost krijgt dan nu eindelijk een heus ramenrestaurant. Ok, Vatten Ramen had voor even een Vatten Ramen Express aan het Krugerplein, maar dat was gefocust op afhaal en bezorgen dus die telt niet. Betsubara, je weet wel die ramenzaak op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West met het te gekke terras en coole prints aan de muur, nou die gaan dus een tweede ramenspot openen op de Javastraat in Amsterdam Oost. Watttt!!? Ja tof hè. En Betsubara Oost komt op de plek waar voorheen Venkel Java zat.

Wanneer Betsubara Oost open gaat? Ze zitten momenteel midden in de verbouwing dus dat is nog even afwachten. En of je bij de tweede vestiging van Betsubara ook de pittige tantan men kunt scoren is ook nog even de vraag.

Betsubara Oost
Javastraat 55
Amsterdam Oost
Lunch | drinks | diner

Openingstijden Betsubara Oost: volgen snel

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Betsubara Oost

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Betsubara Oost 52.363878, 4.933770

Tags: ramenrestaurant Amsterdam Oost | ramenrestaurant Javastraat in Amsterdam Oost | Betsubara opent tweede ramenrestaurant in Amsterdam oost | waar kun je Japanse noedelsoep eten in Amsterdam? | beste ramenzaken Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Cocktails drinken Salmuera Amsterdam Centrum restsaurant
Salmuera viert 5-jarig bestaan met een nieuwe killer cocktailkaart en een Argentijnse deliwinkel

Latijns-Amerikaans restaurant Salmuera op de Rozengracht bestaat vijf jaar! Read more

Sluiten